Una alternativa que es fa gran

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Aquests dies fa tot just quatre anys tres persones vàrem engegar l’aventura (mai més ben dit) de fer un mitjà de comunicació modest i humil apostant per l’associacionisme com a eina i pràctica democràtica de participació ciutadana.

No sabem encara si ho hem encertat o no de ple, però del que sí estem segurs és que una mica sí ja que suara disposem d’adversaris de més bona qualitat i amb denominació d’origen, encara que no sigui bruneta del Pirineu: un bèstia particular que ni fa ni fot i que no vol que es faci res si no ho diu el partit de torn.

Que quedi clar que mirem cap al futur i el que ens mou és continuar amb la línia assolida d’activitats socials i culturals que poden tenir repercussions polítiques a nivell local.

Nostre projecte és un projecte comú, radicalment republicà, feminista i d’esquerres en plural ja que de la pluralitat en ragen idees transformadores, just el que volem per a nostre territori perquè d’això es tracta: primer les persones, el territori i la cultura local, incloent-hi l’ús del català com a mitjà exclusiu de l’Alternativa.

Enumerar totes les accions fetes d’ençà de la fundació de l’Alternativa comença a ser una tasca feixuga que recorda un llibre d’històries diverses amb un factor humà tan important que està per damunt de nostres pròpies existències. Tot això es L’Alternativa, animació a la participació ciutadana oberta mitjançant la premsa i l’associacionisme social i cultural inclusiu, i no es pot entendre L’Alternativa sense entendre aquests conceptes, simplement perquè som societat.

Visca L’Alternativa del Pirineu! Visca el Pirineu!

La Redacció.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa