TOT PUJA

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Ens hem assabentat de la forta pujada de taxes municipals, després del preu de la llum, dels aliments i de productes de primera necessitat, ens hem adonat que els sous que es paguen als treballadors i a les treballadores, són en realitat sous de supervivència.

Tenim una guerra a Europa i una altra a l’Orient Mitjà, on es pela població civil a dojo i en comptes que les classes populars avancin, aquí tenim, a casa nostra un IBI desbocat per qui té propietats, un rebut d’escombraries que vol pujar.

Aleshores, la lluita diària per omplir la cistella de la compra i pagar els rebuts, donar benestar i educació als seus fills, és d’allò més complicat.

L’estat del benestar falla, perquè sempre és el mateix amb aquest sistema econòmic anem drets al desastre més absolut, tant del punt de vista climàtic, com social i cultural.

En l’àmbit econòmic, cada conquista per part nostra es tradueix en més dificultats que fan que els avenços assolits mai es concreten, per exemple: tenim una biblioteca municipal que obra més dies a la setmana, però molt sovint, a causa de la manca de personal està a mig gas.

No s’ha tornat a parlar des de fa uns mesos del nou hospital de la Seu d’Urgell, no sabem res de la residència pública per a gent gran i així doncs veiem els límits de la gestió municipal que es pot fer o que deixen fer.

Per tant, com sempre l’Alternativa quedarà mobilitzada per a defensar els que menys tenen.

Yann Marais

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa