Ser o no ser frívols

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Hi ha temps per a la frivolitat?

Ens porem permetre badar i passar de tot? Idò no.

M’agradaria porer gaudir d’una vida plena amb recursos a bastament per tenir-ho tot pagat sense angoixes i en qualsevol moment porer dur a terme totes quantes activitats volgués fer, inclòs, i això no és la menor feina, cuidar-me i que em cuidin.

La part lúdica és voler viure, voler menjar el que queda del món, però les urgències de la societat ens indiquen que no ho porem fer, que no porem badar com he dit abans perquè en aquests moments tenim una urgència més greu que és la descomposició de la societat.

¿Qui són els quins es poren permetre consumir i de forma histriònica mostrar-se per les xarxes socials on senzillament menteixen sobre la seva pròpia vida, sobre el que haurien de fer i no fan? Són els “pijos”, que són els fidels servidors d’aquest sistema econòmic i que consumeixen i consumeixen ajudant així a destrossar el planeta.

Sé que puc ser pesat amb articles negatius que en realitat no ho són, però assenyalant de forma radical el camí que tots i totes estem seguint. Ho juro, com ja estem a la tardor, us parlaré dels aucells que hi ha a casa nostra i el bonics que són.

Yann Marais

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa