Manifest per la vida humana

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on pocket
Pocket
Share on whatsapp
WhatsApp

Cal arribar a garantir una renda bàsica mínima pel sol fet de ser humà a la terra, i això vol dir que cap vida humana pot ser malbaratada per factors externs que impedeixin garantir l’existència de les persones.

I en dir “factors externs”, em refereixo a l’ambició d’escanyar, utilitzar i explotar altres persones d’una manera directa o indirecta. En definitiva, és denunciar l’explotació de l’home per l’home. La contradicció principal ens sotmet a una realitat tan crua com criminal que és l’obligació de produir i de prohibir.

I per què prohibir? Perquè el preu de la teva producció no és controlat per tu mateix, sinó que entra en joc la plusvàlua, que fa inabastable poder utilitzar el que has produït. És la contradicció principal que ens porta a reclamar la vida, però no una vida religiosa , no l’opi del poble ( que de drogues i distraccions ja n’hi ha a bastament), sinó una vida digna basada en la integritat de l’ésser humà davant de la corrupció desvergonyida d’un sistema que, endemés, està acabant amb el planeta.

No volem una vida cara, volem la vida. No volem hipotecar nostres somnis i per això hem d’enderrocar aquest sistema que és inhumà. I doncs: visca la vida humana!

Yann Marais

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on pocket
Pocket
Share on whatsapp
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa