EL MÓN QUE ENS ESPERA

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Estem veient els canvis que s’han produït darrerament a la societat que ens envolta.

La crisi climàtica fa que no puguem assegurar a les generacions vinents la sobirania alimentària, alhora estem constatant la pujada de preus dels serveis bàsics i dels productes de consum diari (pa, verdures, carn…).

Anem cap a una societat només feta per a gent benestant, que podran pagar com si es volgués construir un búnquer on les classes dirigents i econòmicament fortes tenen tot al seu abast i una munió de gent treballadors, aturats i aturades que intentes assaltar aquest búnquer.

El model econòmic vigent ens porta a una polarització encara més gran de la societat.

Votar Espanyol, com a parlar castellà i tenir diners per anar a consumir de forma esbojarrada esdevé la nova normalitat, tota persona que discrepa d’aquest model ha de ser marginada o eliminada, és a dir, el futur és votar a Vox, que utilitza la democràcia per tornar a una dictadura de facto.

La immensa pancarta que han penjat a Madrid no deixa cap dubte sobre el particular.

Enfortir l’opció republicana i d’esquerra de debò, analitzant correctament els elements que tenim al nostre abast ens hauria de fer reflexionar sobre quin tipus de societat volem.

La renda bàsica universal i el metavers, potser seran els únics elements que podrem oferir als nostres fills i les nostres filles en una societat americanitzada, individualista, racista i homòfoba.

Aquesta reflexió ve d’una preocupació permanent per les persones, per la gent que està lluitant per la seva supervivència.

Des d’aquí convidem ha enfortit l’Alternativa per lluitar contra aquesta fatalitat imposada i decidida a milers de quilòmetres de la nostra ciutat.

Som-hi doncs!.

Yann Marais

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa