DAVANT DE LA PUJADA DE L’EXTREMA DRETA A L’ESTAT ESPANYOL I A CASA NOSTRA

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

És clar, que des de fa anys l’Alternativa va avisar de la pujada de l’extrema dreta a tot l’estat Espanyol i també a casa nostra.

Davant d’aquesta nova situació, tenim l’obligació de puntualitzar.

Nosaltres, amb els valors que defensen, no podem admetre, que gent catalana tinguin una projecció electoral com van tenir el Front Nacional de Catalunya i Aliança Catalana, que si bé són independentistes defensen un model de societat que res té a veure amb la lluita pel respecte dels drets humans.

Mai farem costat a aquesta gent i lluitarem perquè no tinguin accés a les nostres institucions.

Entenem que els catalans som totes les persones que viuen al nostre territori i què, per raons diverses, molts d’ells i d’elles van sortir del seu país per tenir un futur millor.

Aquesta gent, també són veïns i veïnes nostres que no podem ignorar ni rebutjar, l’errada que es comet és pensar que aquesta gent ha vingut per a substituir als catalans, en tot cas, es tracta d’una estratègia del capitalisme per enfrontar les classes populars i afavorir així el manteniment d’una estructura d’explotació i denegació dels canvis que constatem avui a la nostra societat.

Pel que respecta a Aliança Catalana o al Front Nacional de Catalunya, la seva existència demostra el fracàs de l’Esquerra, tant espanyola com catalana, perquè la contradicció queda palesa quan intentem pal·liar les mancances del sistema, però no condemnant el sistema ni lluitem contra ell.

En un altre sistema, de nom no vull recordar-me, no hi havia ni tall de llum ni de telèfon ni d’altres energies, cap persona era desnonada de casa seva i tothom tenia feina.

Els drets socials i col·lectius eren respectats i la gent podia menjar sense cap problema, tot i la guerra que es va fer contra ells, tant si era freda com si era calenta, per tant, pensem una mica, la salvació no és l’extrema dreta ni la dreta del PP, ni un PSOE que és part del sistema.

L’Alternativa és profunditzar en els principis republicans en potenciar la cultura i fer que tothom tingui accés als estudis i carreres per fer de la seva vida un altre destí que no sigui el dels seus pares i avantpassats.

La llibertat, tan estimada per Ayuso, no pot anar contra altres col·lectius de persones sinó conjuntament amb totes les persones.

Les llibertats són col·lectives o no ho són.

L’altra paraula que m’acut, són privilegis que no tenen res a veure amb les llibertats.

Yann Marais

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa