RENTRÉE 2023-2024

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Després d’un estiu calorós i criminal, som a les portes d’un nou curs polític marcat pels resultats de les darreres eleccions legislatives del passat dia 23 de juliol.

Qui va perdre, va guanyant.

Els partits independentistes marcaran el caire del nou govern espanyol.

És una ironia compartida per Esquerra i Junts que volen aplicar i reclamar el màxim.

Aquesta reflexió els serveis per a introduir el que hem de fer, sent nosaltres un petit periòdic digital i una Associació Sociocultural, que a la fi es veu invisibilitzada per una allau d’informació que rebem cada dia.

El repte que es planteja és com arribar a ser un referent a la comarca en la defensa dels drets humans i de la legítima reivindicació de la llibertat per a Catalunya.

Res serà com ho volem, i per això hem de treballar i picar pedra el temps necessari perquè l’Alternativa sigui un mitjà de comunicació generador de lluites, tant en l’àmbit cultural com en l’àmbit social.

Quedar-se amb coses que són ben fetes “maques” no és suficient però sí necessari, perquè el principi de la nostra existència mai pot ser decoratiu.

Queda per construir una alternativa de premsa, a la que tenim al nostre Pirineu on la majoria de la gent de soca-rel i no, són treballadors i treballadores.

La cultura, com deia un dels meus professors és el que queda quan ho has oblidat tot, és a dir, és aquesta formació que impedeix la desinformació i la malformació, és tornar a les arrels per poder edificar o bastir una base sòlida de confrontació i pensament crític.

Aquesta tasca no s’ha complert encara i queda per concretar-se, només depèn de nosaltres i de les nostres ganes de dir això no és cert o no és ben bé així per respondre als que sentim al voltant nostre on la mentida interessada i la manipulació campen per tot arreu.

Crear premsa associativa i lliure no és fàcil i la base teòrica sobre la qual ha de funcionar, a més de la nostra voluntat és entendre que és necessària i no ha d’estar lligada a cap partit polític, a de ser independent i autofinançar-se

I en això estem.

Yann Marais

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa