Possible colp d’estat a Madrid

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Els mateixos que s’estan queixant que el PP presentés recurs contra la llei de modificació del codi penal sobre els delictes de malversació de cabals públics i sedició, són els mateixos que també protesten suara quan aqueix mateix tribunal ha impedit que es fessen debats polítics al Parlament de Catalunya.

Aleshores el PSC-PSOE anava de la mà de Ciutadans per aturar els debats previstos en aquest mateix Parlament.

La veritat és que és completament al·lucinant que un partit com el PP amb la seva ala voxiana pretengui aturar una llei que encara no s’ha votat al Congrés dels Diputats d’Espanya, obviant i negant la sobirania popular, perquè negar la sobirania de nostres representants vol dir un fet tan creu com el 23 -F de 1981.

Es digui Parlament o “Congreso” és la mateixa estratègia: esvortar el debat públic i democràtic. Aleshores senyors del PSC-PSOE: de què us queixeu si heu emprat els mateixos recursos contra el Parlament de Catalunya en 2017 i 2018, per exemple? Llavors cal retornar la sobirania popular a les cambres que ens representen a-v-on tots els debats hi haurien de ser permesos.

Aturem aquest nou colp d’estat de la dreta i de l’extrema dreta que defineix absolutament la seva forma de gestionar l’estat espanyol, així com la seva visió del que ha de ser Espanya amb la monarquia al capdavant.

Yann Marais

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa