Lliçons de la Diada d’enguany, 2022(mana el poble).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Cal un canvi de cicle i les quines queden enrere que s’hi posin fulles. És totalment legítim que els partits polítics tenguin les seves estratègies. El context socioeconòmic i polític, amb una pujada de l’extrema dreta, ha canviat moltíssim. És també un factor que és internacional, una tendència política que afecta a tots els països.

La presència de Vox al tauler d’escac de la política aquí, a l’estat espanyol, és una variable a tenir molt en compte pels interessos de Catalunya. Tanmateix la lliçó més important d’aquesta Diada és el poc crèdit que tenen els partits polítics, de casa nostra i els altres. D’aquí la rebel·lia de l’ANC i de moltes de nosaltres que estem fartes de divisions al si del govern de la Generalitat i que, ja que hi són, que facin bé la feina d’una vegada.

Tot i així i amb les condicions dolentes que estem patint, desmobilització de la gent inclosa, penso que la manifestació de l’ANC ha sorprès a tothom.

Pel que fa a mi em reafirmo en el que he dit en un article anterior: els partits polítics són instruments i els i les que decidim som nosaltres, llavors empraré la mateixa frase: la independència serà del poble o no serà.

Yann Marais.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa