Conservació o protecció?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

El cap de setmana vinent, 12 i 13 de novembre d’enguany, 2022, tendran lloc a la sala de la Immaculada de la Seu unes jornades, les primeres, dedicades a conservacionisme. Les han organitzat l’ajuntament de la Seu d’Urgell, els parcs naturals del Cadí-Moixeró i de l’Alt Pirineu, entre d’altres entitats.

Ens alegrem que a la fi es celebrin jornades que parlaran del territori, que nosaltres defensem sempre, i això és molt. Ara bé, en parlar de “conservar”: què volem dir exactament? quins són els mitjans a la nostra disposició? I també hauríem de parlar de la cobertura legal.

El problema és molt interessant i variat i ens interessa especialment la part que concerneix a la complementació amb la pagesia i la ramaderia, tema precisament que serà tractat en taula redona el diumenge a les deu del matí.

Per què ens interessa particularment aquest tema? Perquè va lligat amb la qüestió de la recuperació dels pobles de muntanya i del sector primari relacionat amb la producció d’aliments de proximitat i la sobirania alimentària.

Desitgem, doncs, un gran èxit en el desenrotllament d’aquestes jornades, que a nostre parer haurien de tenir continuació.

Yann Marais,

L’Alternativa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa