Conservació o protecció?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

El cap de setmana vinent, 12 i 13 de novembre d’enguany, 2022, tendran lloc a la sala de la Immaculada de la Seu unes jornades, les primeres, dedicades a conservacionisme. Les han organitzat l’ajuntament de la Seu d’Urgell, els parcs naturals del Cadí-Moixeró i de l’Alt Pirineu, entre d’altres entitats.

Ens alegrem que a la fi es celebrin jornades que parlaran del territori, que nosaltres defensem sempre, i això és molt. Ara bé, en parlar de “conservar”: què volem dir exactament? quins són els mitjans a la nostra disposició? I també hauríem de parlar de la cobertura legal.

El problema és molt interessant i variat i ens interessa especialment la part que concerneix a la complementació amb la pagesia i la ramaderia, tema precisament que serà tractat en taula redona el diumenge a les deu del matí.

Per què ens interessa particularment aquest tema? Perquè va lligat amb la qüestió de la recuperació dels pobles de muntanya i del sector primari relacionat amb la producció d’aliments de proximitat i la sobirania alimentària.

Desitgem, doncs, un gran èxit en el desenrotllament d’aquestes jornades, que a nostre parer haurien de tenir continuació.

Yann Marais,

L’Alternativa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa