Aquí cal córrer

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Ara, si vols abans de l’etsús, pots senyar-te i demanar Adalt que això et vagi bé, millor que a ningú altre.

Aquí no cal que siguis persona, sols un número. Tampoc que discorris, basta que corris, que invertesques tota la teva energia, tots els donuts i cacaolats del teu esmorzar dominical, en velocitat en el mínim temps possible.

Corr, ja que has nat amb unes cames de perdiu sanes i ets fill d’aquell senyor que t’està gravant i espera que pugis dalt del podi, per això és el teu pare…

Corr i procura estalviar una mica de forces per a la fi, per deixar darrere els teus adversaris quan més aprop siguis de la foto finish, perquè sempre hi ha una foto d’aquestes en events com aquest. Tot de números a la recerca d’una posició única, de les tres primeres primeres, si us plau.

Corr i recorr territori, fes-te un futur prometedor i perfecte, demostra que has nat predestinat a vèncer i no a perdre.

No facis moltes de trampes, tan sols les imprescindibles i, sobretot, que ningú no se n’adoni.

No miris cap enrere si vas al davant: podries transformar-te en una estàtua de sal.

Has de guanyar tant sí com no i, si cal, batre el teu propi rècord sense pensar que un colp començada aquesta cursa, aquest cros de primavera a la Seu d’Urgell en realitat has començat una metafísica cursa eterna arreu i contra tothom (tu inclòs) anomenada “capitalisme”.

Andreu Escales i Tous

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa