COMUNICACIONS!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Què entenem per comunicacions?

Estem a l’era de la comunicació, de les xarxes socials de nous mitjans de mobilitat personal de xarxes de carreteres i camins que potser no estan a l’altura del que haurien de ser al segle XXI.

En definitiva, passem molt de temps parlant de nosaltres mateixos, d’intentar valorar el que fem cada dia i això implica fake news i mentides que no són tan piadoses, tot en un, perquè la nostra imatge no és global, des de qualsevol racó del planeta podem ser exposats i exposar la nostra vida, el que pensem, el que sentim i com ens relacionem, tot és comunicació, com hem dit abans, potser el que no està l’alçada és la xarxa de camins i carreteres del nostre territori, que depenen de molts organismes i del poder polític que governa aquests organismes.

És un fet, al segle XXI, si no hi ha una xarxa de camins, carreteres i comunicacions globals que no funcionen no es pot dir que el territori pirinenc estigui al mapa interactiu en la posició que es mereix.

Jo, en una presentació que es va fer a Coll de Nargó, fa al voltant de sis anys, em recordo que la primera queixa dels veïns i veïnes era el desert tecnològic en el qual es trobaven amb escassa presència a les xarxes socials per la manca de comunicació a internet.

Sent això la seva primera reivindicació i la segona, per part de l’administració local era la gestió de la seva estesa xarxa de camins que es troben mig abandonats per falta de manteniment i recursos per a fer-ho.

Doncs, quan parlem de comunicació és realment una cosa diversa que per molt que en parlem si no hi ha solucions adients i competents ens trobem en un laberint i no podem esbrinar que és ens convé i el que no.

I de tot això, en parlarem avui, a l’Ateneu de l’Alt Urgell, a les 19 h amb una persona que pertany a l’empresa Fibra Alt Urgell, Xavier, que en sap molt més que nosaltres i que ben segur ens donarà pistes sobre el que hem de fer i el que no hem de fer.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa