Carretera i manta

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Fa quatre vegades que es refà una gran part del carrer major en molts pocs anys. És impressionant com s’està desaprofitant una ocasió immillorable per tal d’adequar patrimonialment i paisagísticament el carrer major a l’entorn del casc antic. Simplement es tracta de pavimentar de nou un dels principals carrers de la ciutat, l’esmentat carrer major, amb un import total de 309 000 euros, que es diu molt aviat, mentre el carrer dels canonges espera una renovació semblant, per exemple per renovar cases. Tanmateix aquest “manà” no arriba mai a aquest últim carrer també emblemàtic de la ciutat i que defensem radicalment des de l’Alternativa.

Hi ha un principi segons el qual en fer-se una feina es fa bé o no es fa. En el cas del carrer major és un escàndol perquè el paviment no ha aguantat el (poc) pas del temps.

Hi ha un refrany francès que diu: “fer i desfer és treballar”, però aquí no es pot aplicar perquè és jugar amb els doblers de tots i totes en un moment especialment difícil de pujada de preus de subministraments bàsics i restriccions de llibertats. Això és malbaratar diners públics molt evidentment de cara a guanyar vots en les imminents eleccions locals.

Sobretot, senyors de l’ajuntament i contractista implicat, feu bé la feina per no haver-la de tornar a fer de nou d’aquí quatre anys, governi qui governi.

Nosaltres, que estem dins el moviment popular en el vessant periodístic, no porem deixar de remarcar que aquests doblers podrien ser destinats a les famílies més vulnerables de nostre municipi, i si urgències hi ha, fora bo anular la construcció dels centres comercials a l’endret del nou hospital que es vol fer on coincideixen interessos privats de persones que, casualment, donen suport a la coalició de govern municipal i que de ben segur afebliran encara més el ja tocat comerç local.

A l’Alternativa no és pràctica nostra desestimar tot quant és progrés útil a la ciutadania emperò no ens agraden els futurs “pelotazos”.

Yann Marais

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa