CANVI DE CICLE A LA SEU D’URGELL

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Evidentment, desitgem al nou alcalde i al seu equip tot l’encert del món. Encara que sigui foraster, jo m’estimo la Seu i la comarca, com a la seva gent i les múltiples complicitats que he anat teixint al llarg dels anys, segons el meu parer governar una ciutat petita com la nostra és, abans que tot mirar per la gent, per la ciutadania i, per tant, crec que la política municipal s’ha d’allunyar de projectes faraònics i conèixer realment les necessitats de les persones.

La crisi de l’habitatge n’és una, l’alça del preu de lloguer ha de tenir aturador perquè la gent no pot estar treballant per a pagar només el lloguer i amb prou feines poder menjar.

Sabem que hi ha molts problemes socials a la Seu i què els darrers anys no s’ha fet prou per a solucionar aquests problemes.

Vàreu guanyar les eleccions, però en realitat és l’abstenció qui va guanyar aquí a la nostra ciutat i això potser s’hauria de mirar amb cura perquè ha passat.

Les forces independentistes, tots plegats tenen la majoria absoluta al consistori, una informació molt important per no equivocar-se.

La gent volia canvi, 150 vots, molts de votants de Comuns en un clima on la meitat de la ciutadania no va anar a votar marcaran la legislatura, espero de la nova corporació municipal més sensibilitat social en tots els àmbits, ja ho veurem.

Yann Marais

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa