AUTEA Alt Pirineu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

L’Associació del Trastorns de l’Espectre de l’Autisme de l’Alt Pirineu, organitza una Expossició divulgativa sobre el Autisme amb el títol “MITES I VERITATS DE L’AUTISME”, tindrà lloc a la Sala polivalent del Centre Civic des del dia 10 al 21 d’octubre, amb un horari de tardes i cap de semana al matí.

L’objectiu de l’expossició és millorar el coneixement de la ciudadanía sobre l’autisme, eliminar mites i falsos conceptes, millorar el coneixement de les dificultats reals de les persones amb autisme i mostrar-nos el llarg camí de millora que tenim per atendre adecuadament a les persones amb autisme que viuen al nostre territori (Alt Urgell, la Cerdanya i el Pallars).

Una de les funcions principals de l’associació és defender els drets de les persones amb autisme i però per cuidar bé primer s’ha de coneixer bé, i això afecta a les families, als educadors i als profesionals sanitaris, però també amb totes i cadascuna de les persones que interacciona amb una persona autista, que sóm tots. Tots podem colaborar en fer el món una mica menys difícil per aquestes persones, que són moltes i també hi són a casa nostra però de vegades no les veiem.

L’expossició comptarà amb posters informatius sobre l’autisme: símtomes d’alarma, causes,  teràpies, epidemiologia, patologies associades, l’autisme femení, i l’autisme al cinema i a la literatura fons d’informació. Hi haurà una sección interactiva amb preguntes de Verdader o Fals per veure cuant saben veritablement sobre l’autisme. Comptarà també amb un televisor per veure videos informatius i un racó de lectura per poder mirar els libres sobre autisme, tan per adults com per nens.

altpirineu@autea.org 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa