I SI PARLÉSSIM DE CISJORDÀNIA

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Com hem dit amb un article precedent el conflicte Israelià-Palestí, no és actual, fa setanta-cinc anys que dura.

La solució de dos estats, un estat Jueu i un estat Palestí no ho vol Israel i el que és clar i està tapat pel que passar el dia 7 d’octubre al sud d’Israel, a la frontera amb Gaza, és la situació de Cisjordània on els colons il·legals expulsen de les seves cases a les famílies Palestines que hi vivien.

El que palesa la voluntat de l’estat d’Israel d’expulsar a tots els Palestins, tant de la franja de Gaza com de Cisjordània fora de les fronteres d’un somniat gran Israel pels sionistes.

El drama humà que està vivint aquest poble, és terrible, la vida de molts ciutadans i moltes ciutadanes de la Cisjordània actual no val res en mans dels colons que tenen clar que visqui, qui visqui en aquest territori aquesta terra no és la seva sinó dels colons jueus que es volen implantar en aquest territori.

Què podem pensar?: estem assistint a un apartheid i una colonització forçada d’aquest territori amb el suport dels Estats Units i de la Comunitat Europea.

A l’Estat Espanyol tornem a estar en alerta per terrorisme, com a tota Europa. Si un animal no té el seu espai natural per a sobreviure, es defensarà i atacarà el que invadeix el seu territori, per tant, no ens hem d’estranyar de la resposta d’alguns militants Palestins durant les seves famílies són objecte d’extermini.

Em direu, només parles de coses que passen a Palestina.! Però no us preocupeu, també parlarem de les coses que passen a cada nostra, tant en l’àmbit municipal com en l’àmbit comarcal.

Per cert, no he vist cap comunicat públic del PSC condemnant el que està passant a Palestina.

Esperem del nostre alcalde que es pronunciï sobre el tema de forma pública i digui la seva.

Yann Marais

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa