Immigració(i 2)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Divendres devuit de novembre a vespre passat va tenir lloc a l’Ateneu de l’Alt Urgell com estava previst i adequadament anunciat el cafè col·loqui sobre el tema de la immigració amb gran èxit de públic i de participació.

Donem les gràcies a tots i totes els assistents així com molt especialment a Toni Benet per la seva presència en aquest acte de L’Alternativa. Pensem que el futur potser no serà a partir de `polítiques a curt termini com més aviat a d’altres de planificació de la immigració a més llarga vista. Caldrà un reequilibri de forces vives que puguin a portar des de l’Àfrica un plus de creativitat i intel·ligència. Endemés és una gran solució davant la greu crisi demogràfica que pateix el vell continent.

No entendre això ens mena cap a polítiques excloients i restrictives, en definitiva, un replegament de tipus nacionalista d’extrema dreta que com sempre va en el sentit contrari de l’evolució de l’espècie humana i només vol protegir interessos determinats de les classes més afavorides. Cap a una immigració sostenible i respectuosa amb el teixit social, humà i cultural existent ja al territori. Una aposta pedagògica de conseqüències integradores per al bé comú de nostra societat.

Yann Marais

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa