Evidències

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Anit passada a l’assemblea setmanal de Suport Mutu de l’Alt Urgell es va detectar un greu cas de vulnerabilitat habitacional. Una dona migrada i la seva família amb dos fills menors estan al carrer, la qual cosa no és un fet aïllat.

No és la primera vegada que a Suport Mutu ens arriben casos com aquest, ni tampoc no és un emprenyament personal per nostra part ni és voler-se posar medalles(no ens presentem a les eleccions), del que es tracta és fer complir la llei i els drets reconeguts a la mateixa constitució espanyola, per no parlar de l’estatut d’autonomia.

Molt sovint per desconeixement, desídia o por molta de gent no reclama els seus drets. Hem vist la utilitat d’una actuació urgent en el cas d’aquesta dona i la seva família i és així com hem decidit venir al CAPAU aquest matí per fer pressió amb l’objectiu de solucionat aquest problema tant greu el més aviat possible, és a dir, avui mateix.

Podríem pensar que nostra actuació d’ofici és molt exigerada i que mentrestant tens una covatxa per passar la nit no passa res. Pensar d’aquesta forma podria fins i tot fer pensar a la gent que l’Administració té raó, però a la Seu no. I, per tant, continuarem nostra acció social no com a funcionaris, sinó perquè nosaltres mateixos com a formiguetes que som som la cosa social en si. I no dubteu que ho farem, perquè no hi tenim res a perdre, tret del respecte i de l’honor i, com diu l’Andreu, tot a guanyar. Així, doncs, espereu la segona part, després de la reunió que tendrem avui (15 de març de 2023) d’urgència a les 14 hores amb una de les assistentes socials del CAPAU.

Yann Marais

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa