UNA HISTÒRIA BANAL AL SEGLE XXI

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Es tracta d’una dona immigrant, mare de 3 fills i filles que vol treballar, que busca un futur millor per ella i per la seva família, rebutjant qualsevol oferta de dubtosa finalitat.

Al mes de desembre passat, any 2022 va trobar feina a Suport Assistencial.

Aquesta empresa s’ocupava de l’assistència a domicili, empresa amb servei externalitzat per Consell Comarcal. Un detall molt important, ella com immigrant sense papers no pot ser contractada per ningú, en tot cas, va ser mitjançant una treballadora del mateix centre.

L’empresa coneixia bé la situació i se’n va aprofitar, consta en una sèrie de documents al seu poder, totes les hores que va treballar durant aquest mes, amb gran satisfacció dels usuaris, amb qui guarda una excel·lent relació.

Al final del mes de desembre, no va cobrar ni un cèntim. Una immigrant sense papers que no pot reclamar res, una jugada molt fàcil per una empresa que té mala fama i que es dedica a escanyar gent vulnerable i pobra.

No només Suport Assistencial té una greu responsabilitat, però també la té el Consell Comarcal per la manca de control pel servei que es fa per a la ciutadania i el benestar social dels seus treballadors i les seves treballadores.

Ja s’ha assenyalat aquesta empresa moltes vegades, que a hores d’ara potser haurà canviat de nom com o ha fet sovint sent la direcció la mateixa. Quan aturarem aquests tipus d’abusos?, explotant gent que vol treballar honestament i fent d’aquesta gent vulnerable una massa de persones que tindran una evidència i una gestió desastrosa que al final són responsabilitats polítiques que posen en dubte la responsabilitat dels partits polítics governants a l’època que es van produir els fets.

Evidentment, hi ha un munt de coses i de proves que demostren l’activitat laboral d’aquesta persona, la qual cosa fa factible una reclamació per part d’ella per violar els seus drets laborals amb responsabilitat civil.

Des d’aquí volem denunciar Suport Assistencial pel tracte abjecte que ha rebut la treballadora amb un final terrible per haver treballat gratuïtament per a aquesta empresa sense voler-ho fer.

Esperem que la mateixa empresa o el Consell Comarcal donin explicació sobre el que hem assenyalat avui en aquest article.

Estem doncs a l’espera.

Yann Marais

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa