UNA ALTRA VEGADA EL SAD

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Una altra vegada, si considerem la trajectòria de les treballadores del Servei d’atenció a domicili (SAD), no ha estat una bona idea externalitzar aquest servei.

L’empresa SUMAR, que s’havia fet càrrec de la concessió vol abandonar l’Alt Urgell i el Consell Comarcal culpen a les mateixes treballadores de què l’empresa SUMAR vulgui marxar de casa nostra, en primer lloc, aquest servei hauria de ser municipal o a càrrec total del Consell Comarcal.

Externalitzar aquestes importants tasques de cura de persones no pot estar sotmesa a les variacions d’aquesta economia de mercat i la raó senzilla és que es tracta de persones.

Si un col·lectiu de treballadors o de treballadores plantegen reivindicacions a la seva direcció no significa que no vulguin fer bé la tasca i ser responsable a la seva feina.

Ja tenim antecedents amb l’antiga empresa que va ser un desastre i que, fins i tot es va permetre el luxe d’emprar una dona immigrant, evidentment que no ha vist ni un cèntim de la feina feta

Aleshores ens preguntem per què no, d’una vegada per totes aquesta necessària tasca perquè no es torni a municipalitzar (encara que sigui sota una administració pública), amb criteri de qualitat pels pacients i de claredat en la contractació del personal que es necessita.

Ja n’hi ha prou d’històries tipus Convergència i Unió, estem en una altra època, on les demandes d’un col·lectiu no poden quedar en no res, sinó que s’ha de plantejar amb serietat una solució definitiva per a tothom i en particular per les treballadores..

Tindrem el detall del succeït, ens en farem ressò, però puc dir, que des d’ara aquesta gent tenen el nostre total suport, que sempre vam fer costat a aquest col·lectiu de treballadores i no ho deixarem de fer mai, per la importància que té la seva feina, tan important que no es pot deixar amb mans privades.

Yann Marais

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa