QUAN ES VOL ES POT

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Avui, dia 29 de juny de 2023 al matí, hem anat a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell per donar suport a una parella que es volia empadronar, hi hem anat perquè no teníem clar que els funcionaris fessin la seva feina respectant als sol·licitants.

Una parella amb una nena de pocs dies que va néixer a la Seu (la nostra ciutat) i que de moment no tenia un sostre si no fos perquè comparteix un pis amb altra gent.

Situació coneguda i reconeguda per nosaltres i que no és un exemple estrany de trobar perquè per desgràcia passa molt sovint.

Davant els alts preus del lloguer, davant d’un cost de la vida que no para de pujar, les solucions per no dormir al carrer, molt sovint són de trobar complicitat amb gent del mateix país que ja tenen un lloc on quedar-se.

Una nena de pocs dies, que encara no té els papers necessaris per a poder ser atesa pels serveis sanitaris.

Cal, perquè treure’s la màscara i reconèixer que hi ha un problema d’habitatge a la Seu d’Urgell, i encara més si es tracta de gent immigrant.

Per això, és també Suport Mutu, no només és una qüestió de suport alimentari si nó ho és en tots els aspectes de la vida de les persones.

Repetirem aquesta intervenccio pacífica on faci falta per donar suport a la gent que viu al nostre territori.

Yann Marais

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa