CAFÈ COL·LOQUI SERVEI D’ATENCIÓ DOMICILIÀRIA

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

El pròxim 27 de gener de 2023 a les 20 h, ens trobem a l’Ateneu de l’Alt Urgell per compartir quina és la situació actual del Servei d’Atenció a Domicili (SAD). Com ja sabeu, les treballadores del SAD a l’Alt Urgell anem demanant la MUNICIPALITZACIÓ del servei des de fa dos anys, i malgrat que l’administració pública no ha volgut escoltar-nos, continuem i continuarem lluitant per uns serveis públics que són de la ciutadania. Volem compartir amb vosaltres la nostra experiència en el decurs d’aquests dos anys, i escoltar el testimoni d’algunes treballadores del SAD. Cal recordar que algunes d’elles, el juliol del 2021 van registrar una carta en el Consell Comarcal de l’Alt Urgell denunciant la precarietat de la seva situació laboral, i que, malauradament, algunes van ser acomiadades per Suport Assistencial, l’empresa que gestionava el SAD en aquell moment, i moltes altres van marxar voluntàriament perquè l’empresa no els pagava el salari. 

Per tot això, i més, volem conèixer la vostra opinió, saber què en penseu, i que entre totes trobem solucions conjuntes a fi d’arribar a ser escoltades per l’administració.

Estem convençudes que la MUNICIPALITZACIÓ és l’única via que retornarà a la ciutadania la dignificació del Servei. T’esperem el divendres 27 de gener a les 20 h a l’Ateneu perquè, la teva opinió, és essencial!

Esther Sagues – SAD

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa