ANTIFEIXISME

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Després del que hem vist al País Valencià, amb el darrer moviment que han fet la coalició PP i Vox, ja constatem el que és la idea que tenen d’Espanya.

És el de sempre, nacionalisme Espanyol a dojo, i un torero com a conseller de Cultura, la següent serà un carnisser com a conseller de Medi Ambient (no, no pot ser perquè en això no creuen).

Assistim a una regressió general que farà que molts drets seran retallats, com els drets fonamentals que fins i tot garanteixen la Constitució espanyola.

La dreta està en el seu ambient, autoritarisme i paper cuixé, toreros i “tonadilleres”, és l’única cultura que coneixen, a més d’escriptors negacionistes.

És urgent, una unió antifeixista, per a poder garantir els drets del nostre país davant d’un Govern a Madrid que serà agressiu i anticatalà.

El PSOE no és cap garantia perquè és un partit sistèmic, en una democràcia “tornista” es canvia de govern, però res no canvia, perquè tots dos defensen un mateix sistema amb tots els seus defectes, que són molts i poques qualitats a favor de la gent.

Treballar setze hores al dia per a poder pagar les factures, és el model que volen. Asfixiar la gent perquè no puguin pensar i a canvi, futbol, porno i revistes de xafarderies.

Res no ha canviat al regne d’Espanya, ja ho hem dit abans, però la realitat ens ensenya un país fonamentalment racista, excloent i espanyolista cent per cent.

Aquí, que tenim, partits “independentistes”, que en realitat no volen la independència i que fan ballar el cap.

Els resultats de les darreres eleccions, els haurien de fer reflexionar.

Ni Junqueras, ni Turull ni Laura Borràs, calen dirigents nous, capaços de posar l’interès general de Catalunya per sobre els seus interessos partidistes, en una trajectòria neta de corrupció i d’embolics de tota mena.

Cal una unitat antifeixista, cal que ens mobilitzem per a fer que les coses puguin canviar.

Negar la vigència del primer d’octubre de 2017 o demanar perdó per haver mobilitzat la ciutadania, dient que va ser un error, ens hauria de fer reflexionar a tots, perquè els necessitem aquests partits polítics?, que diuen que es mouen sense canviar de lloc, gesticulant i no fent res.

Per tant, l’única alternativa és que siguem nosaltres mateixos que ens autoorganitzem per lluitar eficaçment contra el feixisme que arriba i assolir la nostra llibertat.

Yann Marais

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa