L’ÈXIT TREBALLAT

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Ja fa més de cinc anys que estem fent feina i el divendres passar vàrem inaugurar l’exposició sobre el tema de la discapacitat, més de 70 persones es van aplegar a la sala La Cuina, on, la nostra companya Maite Jou Escribà va explicar el perquè d’aquesta manifestació artística col·lectiva, molts polítics locals vàrem treure el cap i esperem “potser si, potser no” que hauran pres nota per aplicar mesures adients per a la mobilitat de les persones amb discapacitats motors i sensorials.

Apostem per una comarca lliure de barreres arquitectòniques.

Per una altra banda, això+o va lligat també el servei d’atenció a domicili, del qual parlarem el pròxim dia 27 de gener de 2023 a l’Ateneu de l’Alt Urgell a les 8 del vespre.

No es pot dir d’una institució que és de bona qualitat democràtica sense saber quina mena d’atenció dona a les persones vulnerables que representem una càrrega afegida per a les famílies, la majoria de classes populars, perquè els rics es poden pagar un servei particular.

El 2023, per a nosaltres s’ha engegat amb força, de la millor manera possible per l’Alternativa i pensem continuar així la resta de l’any.

Yann Marais

(foto Ràdio Seu)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa