Fer un punt i a part

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Anit vespre es presentà el nou número en paper tardor 2021/ hivern 2022 de L’Alternativa a la llibreria crítica El Refugi del carrer dels canonges de la Seu d’Urgell. Amb una assistència de deu persones, una assistència que es correspon a l’època que vivim i les circumstàncies laborals de cadascun i cadascuna de nostres socis/sòcies. Hem posat en relleu les qualitats i mancances d’aquest nou número en paper de L’Alternativa, centrat en el territori i en la gent que fa el territori.

Aquest número marca un abans i un després en la premsa associativa d’aquí el Pirineu . Dues línies d’accions per fer xarxa i societat:

1-El vessant social.

2-El vessant cultural.

En realitat, 1 i 2 són dues cares de la mateixa moneda. I quan parlo de “moneda”, és palès que no ho faig de manera innocent perquè L’Alternativa fa un esforç ingent per treure la publicació en paper que fem periòdicament i que esperem fer més vegades. En aquest sentit, l’Andreu, l’encarregat de presentar aquest nou número, explicà molt bé el tarannà i l’esperit que ens anima:

1-No fer premsa per fer premsa, sinó fer premsa amb causa

2-Que primer de tot són les persones de la nostra societat pirinenca i

3-Cap a on vol anar aquesta societat.

Un paper rellevant, democràtic és el paper que sempre la revista desenvolupa perquè el debat dins de les esquerres, el debat republicà vol que la ciutadania estigui ben informada, sense colorants que, com tothom sap, gangrenen aquesta societat. Doncs:

Llarga vida a L’Alternativa!

Per molts d’anys!

La Redacció.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa