Black friday

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on pocket
Pocket
Share on whatsapp
WhatsApp

El tribunal SUPREM, sempre tan amable i amb aquesta set de justícia que el fa tan estimat pels catalans i catalanes, ens ha fotut un gran clatellot. Passin, estimats ciutadans i ciutadanes, aquí estem per garantir la igualtat de totes les persones i, per tant, donem la raó als quins pensen com a bons constitucionalistes que els nostres fills i filles han de ser protegits contra l’adoctrinament dels separatistes envers la nostra canalla. L’escola CATALANA amb el seu model d’immersió lingüística que tan bons resultats ha representat per a la nostra societat i va ser fruit d’un acord polític que ja no serveix és garantia de convivència.

Black friday: 25% de descompte en llengua catalana a l’ensenyança. Cal dir que amb 500 milions de locutors en espanyol i de locutors de la mateix llengua potser no cal ser antics, la modernitat requereix alçada de mira. Els defensors del català són nacionalistes d’extrema dreta. Aquests arguments tan estimats per Álvarez de Toledo demostren fins a on arriba el deliri espanyolista.

Quins són els desitjos del partits espanyols? Una incidència folklòrica del català amb una assignatura que seria com una “maria” i per la resta “coros i danzas” com als temps tan feliços de la secció femenina de la Falange.

Davant d’això cal una resposta transversal de la societat catalana. L’escola catalana no es toca, el català no es toca. Tots i totes units contra un tribunal repressor al servici de l’extrema dreta espanyola. Ni black friday lingüístic ni rebaixes, ni ridiculització del català, de l’aranès, de l’aragonès, de l’eusquera… totes són llengües del territori pirinenc però cap ni una és superior a l’altra.

Yann Marais

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on pocket
Pocket
Share on whatsapp
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa