UNA MOBILITZACIÓ PER A TOTS I PER A TOTES

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

El perquè de la concentraciô del proper dissabte dia 18 de setembre de 2021.

L’era post Covid-19, sembla una cursa esbojarrada cap a una societat globalitzada i digitalitzada que anul-la el factor humà.

Una crisi de capital en la seva aposta per esgotar els recursos del planeta.

Les classes populars, com si fos una casualitat, hem de pagar les conseqüències.

Una crisi que ve de lluny, concretament de l’any 2008 i que no a desaparegut, afegint més problemes a la supervivència dels homes i de les dones, no només del nostre territori, sinó del món sencer.

Però no és una crisi per a tothom, no és una crisi pels bancs ni per les companyies energètiques ni pels especuladors de tota mena, i com diu el manifest fet pels nostres col·laboradors, en Xavi i la Laura, queda clar qui són les víctimes del capital.

No podem estar d’acord amb el Govern Espanyol quan diu que no pot intervenir en el preu del gas natural i m’agradaria preguntar que en pensen Felipe Gonzàlez i Montilla?

Cal mobilitzar-se, més enllà dels símbols, el poble d’esquerra a de demostrar que amb el conjunt de les classes populars som una sola veu.

Deixem per a altres, per a una altra esquerra contentar els burgesos i les burgeses bohemis i bohèmies, que són al poble lo que és la Covid-19.

Yann Marais

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa