TORNAR A LES ARRELS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Quan un rep un cop a la vida, per no entendre que aquesta mateixa és un caos i que pràcticament tot està permès. Cal tornar a mirar a dins d’un mateix i de veure com s’ha construït la personalitat, quins valors, quina ètica i que són realment les coses importants de la vida.

Tot i els talls de llum, la creixent colònia Colombiana que hi ha aquí i els nostres polítics que no saben que la vida de la gent va amb ells, un s’ha de salvar, ha de mirar cap al seu interior, com he dit abans per retrobar, no només les arrels de la seva educació i construcció com a persones sinó també les arrels del seu país.

Això és la salvació, perquè no hi ha una altra sortida per reafirmar el seu caràcter, les seves ganes de viure i d’aportar a la societat; aprendre a aprofitar-se del caos per a poder combatre’l de la manera més adient i eficaç; a la Seu d’Urgell, com a altres llocs hi ha un infra món que va de la prostitució al tràfic d’estupefaents i altres coses, del qual s’alimenta molta gent, una economia submergida que no correspon al teixit econòmic de la nostra comarca.

Caldria, doncs, fer un pensament i trobar solucions no traumàtiques per tal de reconduir la situació.

Yann Marais

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa