L’ASCENSOR DEL PARC DEL SEGRE I L’ESCALADOR

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Fa setmanes que l’ascensor del Parc del Segre està avariat.

Sé que estem en comarques de muntanya i potser l’Alternativa seria escalar la paret on hi ha aquest ascensor, malauradament molts som persones amb discapacitat, famílies amb nadons i nens que no podem utilitzar aquest ascensor, espero que l’Ajuntament no esperi les eleccions municipals per arreglar-lo.

És curiós que aquesta instal·lació exposada com està no tingui més protecció davant els actes d’incivisme que pateix.

Però no és una raó perquè quedi parada tant de temps, perquè la gent, tota la gent, pugui gaudir del Parc del Segre, a no ser que vulguin saltar en paracaigudes o com Mari Popins.

El nostre estimat vicealcalde, Jordi Fàbrega de Junts per Catalunya, si sap el que és escalar perquè davant de la dimissió de Dalmases ocuparà la presidència del Grup parlamentari de Junts.

Això sí que és feina ben feta, comencem per la sanitat amb la seva empresa privada (Pediatria dels Pirineus), alcalde de la Seu d’Urgell, i ara diputat i president del grup Junts per Cat al Parlament.

Senyor Fàbrega, vostè sí que sap fer les coses, ben segur que a la seva joventut a practicat l’escalada tot seguit per formar-se adequadament, tot és qüestió d’arribar i no importen els mitjans que s’empren.

Ja saps la política per una banda i la societat per una altra.

Si us plau, facin el favor de reparar l’ascensor del Parc del Segre i de l’alpinisme i altres activitats de muntanya en tornarem a parlar més endavant.

Yann Marais

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa