DESENDOLLATS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Desendollats, pot ser el nostre futur. Al Regne Unit, els problemes derivats del Brexit i l’aïllament com a conseqüència, fan palès els nombrosos problemes i mancances pateix la població.

La crisi energètica està tocant a 1.500.000 famílies, això serà el que ens espera?

L’alça del preu de l’electricitat ês un problema greu.

Aviat ens haurem d’escalfar amb espelmes i cuinar a la graella dins de casa.

Tanmateix, petites i mitjanes empreses relacionades amb el sector energètic han hagut de tancar per culpa d’aquesta crisi, engreixant la cua de l’atur.

Estem a les portes de l’hivern, la qual cosa és encara més severa, per tant, podem pensar que a casa nostra la situació no millorarà i aviat notarem l’alça d’aquest preu.

Si encara no ho hem notat de manera escandalosa el que hem de pagar, potser no durarà massa i serà quan comencin els problemes.

Qui podrà sostenir la despesa de les llars en matèria de subministramenta bàsics quan no ni hagi prou diners per a pagar?

Estan preparades les arques públiques per a fer front a aquesta despesa?

No és tracta d’anar contra ningú ni contra Peusa, aquí a la comarca, no és busca un cap d’esquil perquè el problema és global.

Les petites i mitjanes empreses del sector, productores i comercialitzadores d’ energia elèctrica poden ser les properes víctimes de les grans empreses que juguen a imposar les seves tarifes, estem assistint a una reestructuraciô del mercat de l’energia? Fins on anirem?

La classe política que està implicada en el desenvolupament del sistema hauria d’explicar a la ciutadania molt bé el que volen per a poder saber a que ens hem d’atenir, ho potser tan sols no ho saben.

L’autoconsum és una solució sense riscos? quines bateries són reciclables? tots els materials utilitzats en aquesta indústria són ecològicament sostenibles?

La veritat, hem fa l’efecte que tot plegat és el resultat d’una societat salvatge on les víctimes sôn els més vulnerables, com sempre.

Víctimes, vulnerables, que són en realitat el resultat d’aquest mateix sistema, i per tant, són víctimes per partida doble.

Yann Marais

I
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa