CARTA DE L’ALCALDE I ALCALDABLE D’ESQUERRA REPUBLICANA A LA SEU D’URGELL

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

En primer lloc, he llegit la carta una mica per sobre.

Poc temps després l’he tornat a llegir per segona vegada i em demano: quin és el projecte de ciutat per  a la Seu d’Urgell que té Esquerra Republicana? Doncs jo penso que cap.

És un catàleg de coses i aquesta carta l’hauria pogut escriure qualsevol regidor o regidora de Junts.

Em preocupa molt la deriva centrista d’aquest alcalde, que per a mi no representa ni de bon tros l’esquerra i en aquest cas la social democràcia.

Això si, Francesc Viaplana subratlla que va néixer i va créixer a la Seu d’Urgell, donant entendre a la gent que ha de ser així per ser alcalde.

I les altres persones, que són ciutadans d’aquesta ciutat, aleshores això que vol dir: que hi ha urgellencs de primera i urgellencs de segona? I això ens dona una idea precisa d’aquest caire del govern municipal actual.

Si parléssim del nou hospital, sens dubte un projecte molt interessant i engrescador, però està molt lluny del poble i això afectarà molt els trasllats de persones i poder anar-hi per a visitar familiars o coneguts.

A més, darrere de tot això hi ha un tema d’especulació que s’hauria d’aclarir amb la construcció de 2 nous supermercants que escanyarà encara més el petit comerç de proximitat a la nostra ciutat.

Seria molt interessant saber si la ciutat de la Seu d’Urgell esdevindrà la ciutat dels supermercats.

Una operació “comercial” que fa olor a “pelotasso”.

Mentrestant, l’ascensor del Parc del Segre va estar dies parat, que no és la primera vegada ni de bon tros.

I molts detalls que faciliten la vida de les persones, els nostres veïns i veïnes que no acaben de solucionar-se com ara el clavegueram del carrer Canonges que de tanta pudor que fa, acaba alimentant el personal.

Per tancar aquest escrit, em sembla que Esquerra Republicana, tot i la presència d’Oriol Junqueras el pròxim dia 7 a la nostra ciutat per a la presentació de la capçalera de la llista per a les eleccions municipals em sembla dir que hauran de fer molts esforços per a renovar la representació que ara tenen a l’Ajuntament i auguro una davallada de vots que va lligada, juntament amb la pèrdua de militants aquí a la Seu.

Yann Marais

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa