CARTA DE L’ALCALDE I ALCALDABLE D’ESQUERRA REPUBLICANA A LA SEU D’URGELL

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

En primer lloc, he llegit la carta una mica per sobre.

Poc temps després l’he tornat a llegir per segona vegada i em demano: quin és el projecte de ciutat per  a la Seu d’Urgell que té Esquerra Republicana? Doncs jo penso que cap.

És un catàleg de coses i aquesta carta l’hauria pogut escriure qualsevol regidor o regidora de Junts.

Em preocupa molt la deriva centrista d’aquest alcalde, que per a mi no representa ni de bon tros l’esquerra i en aquest cas la social democràcia.

Això si, Francesc Viaplana subratlla que va néixer i va créixer a la Seu d’Urgell, donant entendre a la gent que ha de ser així per ser alcalde.

I les altres persones, que són ciutadans d’aquesta ciutat, aleshores això que vol dir: que hi ha urgellencs de primera i urgellencs de segona? I això ens dona una idea precisa d’aquest caire del govern municipal actual.

Si parléssim del nou hospital, sens dubte un projecte molt interessant i engrescador, però està molt lluny del poble i això afectarà molt els trasllats de persones i poder anar-hi per a visitar familiars o coneguts.

A més, darrere de tot això hi ha un tema d’especulació que s’hauria d’aclarir amb la construcció de 2 nous supermercants que escanyarà encara més el petit comerç de proximitat a la nostra ciutat.

Seria molt interessant saber si la ciutat de la Seu d’Urgell esdevindrà la ciutat dels supermercats.

Una operació “comercial” que fa olor a “pelotasso”.

Mentrestant, l’ascensor del Parc del Segre va estar dies parat, que no és la primera vegada ni de bon tros.

I molts detalls que faciliten la vida de les persones, els nostres veïns i veïnes que no acaben de solucionar-se com ara el clavegueram del carrer Canonges que de tanta pudor que fa, acaba alimentant el personal.

Per tancar aquest escrit, em sembla que Esquerra Republicana, tot i la presència d’Oriol Junqueras el pròxim dia 7 a la nostra ciutat per a la presentació de la capçalera de la llista per a les eleccions municipals em sembla dir que hauran de fer molts esforços per a renovar la representació que ara tenen a l’Ajuntament i auguro una davallada de vots que va lligada, juntament amb la pèrdua de militants aquí a la Seu.

Yann Marais

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa