ALÇA DE PREUS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Aquesta setmana he anat al supermercat i m’han cobrat 4,50 € per un kg. de tomàquets, anar a Lleida i voler omplir el dipòsit no va ser possible, perquè amb 50 € només em omplir una mica més de la meitat, quan abans amb aquests diners n’hi havia prou.

M’atanso a la papereria i per comprar un quadern, senzill, el més senzill possible m’han cobrat 2,50 €, ja no vull parlar d’omplir el cistell de la compra perquè és una carrera d’obstacle monetari.

Les classes populars són les que paguen la bogeria d’aquest sistema que ens empaita i ens condueix cap a la misèria.

El preu del lloguer a la Seu d’Urgell, ha conegut una pujada de preus exponencial perquè com a Andorra ningú es pot permetre un lloguer, tret dels rics o molts rics la gent ha de buscar una sortida i un lloc on viure, per tant, el mercat de la Seu davant la llei de l’oferta i la demanda s’ha convertit en una especulació que margina encara més moltes famílies del nostre territori.

Ara bé, això són constatacions, una manera de dir prou, repensem el que estem fent, l’excusa de la guerra entre Rússia i Ucraïna sembla que té molt recorregut i que ens afecta directament el nostre dia a dia perquè un sistema, com el que coneguem és un sistema, com he dit moltes vegades és depredador i en som les víctimes directes perquè no només mata el canyó sinó que també maten les conseqüència d’aquest conflicte imperialista que tenim a l’Est d’Europa.

Yann Marais

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes notícies

Més de L'Alternativa